bobey Napisano 13 Sierpnia Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Twój nick: afro american slave Nick admina banującego: nex Data/Mapa: około 14:30 SteamID: STEAM_1:0:619626872 Serwer (mod): only mirage #1 Opis sytuacji: no generalnie to grałem na drugim koncie (tureckim) bo zapomnialem poprostu zmienic konta po graniu w forze, wbiłem se na serwis, grałem normalnie i dostałem banicje za wh. w razie problemow to moge klipy pokazac bo udało mi sie 2 zrobić przed banicją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Demko sprawdziłem, wszystko już wiem.. ban na tureckim zostaje na mainie rownież dokładam bana za udział w prowokacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi