Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Twój nick: MORGENSHTERN_Official Nick admina banującego: @ Wolfiee Data/Mapa: mir#2 14.08.2023 12:52 SteamID: STEAM_0:1:533228615 Serwer (mod): mir#2 Opis sytuacji: Tworzę temat w jego imieniu z uwagi na barierę językową, po powodzie widzę, że masz jakieś demko przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 14 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 37 minut temu, REDEVIL napisał: po powodzie widzę, że masz jakieś demko przygotowane @ 4LONEoglądał demko i mi napisał, żeby dać bana przez sb, bo chłop jest odpalony. Tak więc Alone podrzuć demko i rozpiskę Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4LONE Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Ponownie obejrzałem demko i doszedłem do wniosku że popełniłem błąd i chłop jest clear. Oglądając pierwszy raz wydawało mi się że inaczej to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Sierpnia WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi