nolus- Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Nick: nolus- Imię: Kuba Wiek: 18 Doświadczenie w adminowaniu: 6/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Aktywny Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/nolus-/91.224.117.196:27015/ Steam ID: 76561199079685797 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem aktywny na serwerze. nawet mam top 1 Mikrofon: Tak Kontakt: marekgigakox Edytowane 16 Sierpnia przez bagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karzełek Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Jestem na tak, użytkownik aktywny i miły dla graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnar Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Jestem na tak czesto go widze na serwerze miła osoba doświadczona osoba w cs Edytowane 16 Sierpnia przez ragnar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Podanie zaakceptowane na tydzień próbny Zgłoś się do mnie na Discordzie/Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi