.lubieplacki Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Twój nick:Tinky Winky Nick admina banującego: 4LONE Data/Mapa:16.08.2023 ,mirage 2 SteamID:76561199231983337 Serwer (mod): Opis sytuacji:byłem na bs b bylem w kuchni i patrzylem czy nikt nie wyjdzie wrucilem na bs b i lagle dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Sierpnia @ 4LONE złożył nieobecność z uwagi na wyjazd, więc już nie będę mu zawracał gitary i sam rozpiszę to demko. Rozpiska oraz werdykt pojawi się raczej jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Demko clear, nawet jednej podejrzanej akcji nie znalazłem, a sam moment bana mnie delikatnie zastanawia tinky.mp4 Klip kręcony zaraz po śmierci admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi