srajson Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia (edytowane) Twój nick: srajson AK-47 Nick admina banującego: nie mam pojęcia/sprawdziłem i to Davidson raczej Data/Mapa: 20.08.2k23 około 17 SteamID: 76561198878152630 Serwer (mod): Mirage #2 Opis sytuacji: Grałem sobie i nagle dostałem kicka zebym nick zmienił, to wszedłem jeszcze raz żeby zobaczyć o chuj chodzi i się spytałem na chacie czemu mam zmienić nick bo w sumie ani nie jest rasistowski ani nic, nikt mi nie odpisał i po chwili dostałem bana XD A gram już trochę na tym serwerze więc dziwne że dopiero teraz ktoś się do tego doczepił + mam kupionego vipa więc chujowo tak dostać bana bez żadnego słowa nawet na voice chacie Edytowane 20 Sierpnia przez srajson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 20 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 20 Sierpnia @ DavidSonproszę o wypowiedź Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidSon Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Prosiłem kilka razy kolegę na czacie o zmianę nicku, zero reakcji. Dałem mu kicka z powodem żeby zmienił nick. Wszedł na serwer dalej z nickiem srajson i się pyta czemu, odpisałem mu na czacie, że mogę dać za ten nick bana za obrazę admina czyli mnie. I dalej zero reakcji poczekałem kilka rund i nic, no to nadalem bana. I tak byłem zbyt życzliwy i dałem bana tylko na jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 20 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 5 minut temu, DavidSon napisał: Wszedł na serwer dalej z nickiem srajson i się pyta czemu, odpisałem mu na czacie, że mogę dać za ten nick bana za obrazę admina czyli mnie. Nick na pewno nie zawiera obrazy admina, poza tym OP gra u nas na tym nicku już sporo czasu, więc całokształt wygląda mega dziwne. Ściągam bana, a Ty @ DavidSonotrzymujesz warna, za bezpodstawnego bana. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi