xSwirek Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia (edytowane) Twój nick: xSwirek Nick admina banującego: Wolfiee Data/Mapa: 29.08.2023 22:14 (mapy brak) SteamID: STEAM_1:0:125203834 Serwer (mod): 91.224.117.90:27090 (2 Only Mirage) Opis sytuacji: Zostałem trwale zbanowany za obrazę administracji oraz działanie na szkodę serwera. Chciałbym poznać szczegóły, może jakieś dowody? Nie przypominam sobie, abym wyzywał administrację bez powodu, chyba, że w odpowiedzi. Ciężko mi się tutaj ustosunkować do opisu bana w tej sytuacji. Definitywnie nie ma żadnego działania na szkodę serwera. Edytowane 31 Sierpnia przez xSwirek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 31 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 31 Sierpnia Myślę, że to nie wymaga komentowania. Ban zostaje 2 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Maxerek, 31 Sierpnia Bardzo dobra robota ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi