Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Skarga Drifter

Endzik

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Endzik
Nick podejrzanego: @ DriFteR
STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:1:591712925
Rodzaj cheata: wh
Data/Mapa:  19/20 mapa mirage
Serwer (mod): Only mirage 
Dowody (link do demka): 
https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210504-1823-de_mirage.dem.zip

Krótko rozpisałem demko: 

1:17 - nie sprawdzasz domku, tylko od razu dojazd za typem do undera

1:55 zmieniasz pozycje z okna na junge wtedy kiedy typ zaczyna dojeżdżać jungle.

3:15 wbijasz na mida, nie sprawdzasz boxów przy czym w łapie masz cały czas flesha aww czysto było na midzie, że broń Ci nie była potrzebna?

3:25 ideolo w typa na shorcie, mam tylko pytanko czemu nie sprawdzasz pozycji żadnych?

4:12 xDDDD nie sprawdzasz schodów między underem a domkiem po czym od razu celownik na typa u góry, który dopiero co idzie. Dobra a teraz co odwaliłeś to jest HIT xD dalej już nie rozpisywałem, ponieważ to co odwaliłes w tej rundzie z tym typem to serio jest tak głupie. Pomijając fakt ze nie sprawdziłeś tych schodów to jeszcze zabiłes typa gdzie jego nie było widać xD

Pozdrawiam Endzik 

• Haha 1

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

Na czas rozpatrzenia skargi zdjalem admina oraz nałożyłem bana.

Demko rozpisze trochę później.

• Dzięki 1
  • Zmieszany 1

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

1. Sprawdzałem. Było czysto dlatego poszedłem do undera bo dostałem info że ktoś na midzie

2. Większość by tak zrobiła jakby wiedziała że będzie rush na jungle. Nic w tym nadzwyczajnego

3. Gdy patrzyłem mida to potem patrzyłem A. Potem wróciłem na mida. Nikogo nie było więc pomyślałem że nie ma nikogo za boxami ani nic

4. Gdy zabiłem typa na shorcie to cofnąłem się i nie szłem dalej.

5. Słuchawki mam na maxa przy każdej grze. Słyszałem go więc rzuciłem mu granata.

W demku nie ma nic nadzwyczajnego. "Spłakałeś" się że zrobiłem kilka fartownych akcji. To nie jest powód do skargi. To że robisz co chwila heady i uważasz się za "zajebistego gościa" to nie znaczy że znajdzie się ktoś lepszy lub ktoś kto ma więcej szczęścia.

Pozdrawiam DriFteR

Edytowane przez DriFteR

A z resztą. Jestem adminem. Skoro zgłosiłem podanie i się dostałem. To po diabła miałbym cheatować? To by było bezsensowne. Jakbym cheatował to bym dostał bana w max 2 dni

Pozdrawiam DriFteR

Edytowane przez DriFteR

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

1:17 miał ct w aparatach, więc mógł myśleć, że sprawdził B-

1:55 - B-

3:30 - modelowe w komzika przy ladderze

4:15 -  okey, możesz tak sprawdzić, czy ktoś nie wyczekuje skróty z undera, ale raczej jest to na zasadzie pozycjonujesz celownik i od razu prowadzisz dalej na wyjście ze schodów B+

6:22 - B+

11:03 - B+

13:10 - To zależy od myślenia gracza, można to podpiąć pod B- i B+

14:35 - dużo wiesz B+

15:20 - olewasz samochód gdzie ostatni raz widziałeś ct'ka i zupełnie przypadkiem wychodzisz wcelowany w najgłupsze możliwe miejsce B+

16:10 - B+

16:27  - (film w załączniku) będę pamiętał, żeby ct sprawdzać od daszku ticketaB+

18:18 - okey, można się spodziewać, ale jeżeli nie masz zamiaru sprawdzić, to po co ten nade? B+

19:35 - wchodzisz bez flesza, bez niczego B+

21:13 - analogiczna sytuacja tylko teraz wiesz, że masz gościa na blisko, więc i flesza rzucasz na blisko B+

24:00 - no już bardziej obvious się nie da wychylać w tego typa zbiegającego do undera B+

27:16 - wiele w życiu widziałem, ale to, że ktoś będzie pickowal undera w taki sposób to jeszcze nie B+

masz rację bana dostaniesz, bo faworyzuje Maćka, który jest właścicielem innego serwera.. dlatego wypisałem 16 czasówek z dokładnym opisem dlaczego są one spalone i załączyłem nawet jeden specjalny film.. dostaniesz bana, bo tak faworyzuje, że aż sam do niego napisałem o rozpiskę dema gdyż zawsze tak robię w przypadku spalonego admina..

szkoda, że tacy ludzie jak ty istnieją w społeczność i psują opinie o młodszych adminach.

ban zostaje, gracz spalony.

• Dzięki 1
  • Haha 2

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...