Martde Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września Twój nick: Raxツ Nick admina banującego: nie wiem Data/Mapa: 15.09.2023 Mirage SteamID: 76561199445930674 Serwer (mod):only mirage ten 2 91.224.117.90:27090 Opis sytuacji: Dosłownie nic nie zrobiłem i dostałem bana -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Września WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Września Z tego co widzę dostałeś bana na godzinę od @ DavidSonz powodem "oskarżanie na sayu" co rozumiem jako zgłaszanie cheaterów na say zamiast pod u@ bezpośrednio adminom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Września WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Września Wygląda mi to trochę jak śmieszkowanie niż rzeczywisty report, ale nie znam sytuacji, a zanim sprawdzę demko, to ten ban się skończy, więc skrócę tego bana do 30 minut, bo nie uważam to za jakieś bardzo inwazyjne "przewinienie". Ban wygaśnie o 17:48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi