Zasłużony Wolfiee Napisano 27 Września Zasłużony Udostępnij Napisano 27 Września Nick: Wolfiee Z jakiej rangi chcesz zrezygnować?: Właściciel serwera Powód twojej rezygnacji: Brak weny do zajmowania się serwerem, brak pomysłów na serwer. Coraz mniej czasu na pełnienie w/w funkcji. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim osobom związanym z Poligonem, całej administracji serwera Only Mirage #2 jak i @ Maxerek za dane mi zaufanie i możliwość prowadzenia serwera ramię w ramię. Również dziękuje Tobie @ REDEVIL za przyjęcie mnie do administracji, bo wtedy zaczęła się moja przygoda z tutejszą siecią, społecznością. Życzę właścicielom sieci powodzenia w jej prowadzeniu. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 27 Września WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 27 Września Mimo całej mojej niechęci do ciebie musze docenić sumienność wykonywanej pracy przy serwerach, dzięki za te strania. powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi