MalinAEZ Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) Nick:MalinA Imię:Jakub Wiek:19 Doświadczenie w adminowaniu:Spore byłem adminem na wielu serwerach + miałem swój własny serwer Czy umiem rozpisać demko:Si Znajomość SourceMod:5/6 Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.90:27105/top_players/?query=MalinA Steam ID:STEAM_1:1:21678557 Czy akceptuje regulamin serwera:Ta Coś o sobie:Jestem kuba, lubie jeździć na rowerze typu dirt i wykonywać na nim różne sztuczki i składać komputery . Potrafię zachować kulturę osobista oraz potrafię opanować emocje . Mikrofon: Mam Kontakt: steam , snap , forum Edytowane 5 Maja 2021 przez MalinAEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Osobiście byłem świadkiem tego + przypadkiem przy okazji oglądania demka widziałem jak się zachowujesz. Jak będę szukał bydła, to na pewno się odezwę, na ten moment odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi