giga koks Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Nick: giga koks Imię: Mateusz Wiek:17 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na 1 serwerze przez aż 4 miesiące i sie sprawdzałem, codziennie siedziałem na serwerze (w wolnym czasie bo jeszcze obowiązki) Czy umiem rozpisać demko: Tak, w tabeli HLTV serwera szukam demka pobiera, rozpakowuje z winrar i uruchamiam Znajomość SourceMod:4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/giga koks/91.224.117.90:27105/ wiem, że nie ma 5 godzin ale już zaprzyjaźniłem sie z graczami na serwerze i po prostu ten serwer jako jedyny ma społeczność bez ludzi toksycznych :) Steam ID:STEAM_0:0:517871364 Czy akceptuje regulamin serwera: Jak najbardziej tak Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, jestem z Białegostoku. Jestem miłą, zabawną z dystansem do siebie osobą. Lubie podczas gry pogadać z ludźmi ale oczywiście w odpowiednim momencie. Często gram w CS:GO no bo po prostu go bardzo lubię jak my wszyscy na ty forum :) Chętnie pomagam osobom młodym lub nowym, którzy nie potrafią na serwerze np. ustawić skinów, Miłego dnia/nocy :D Mikrofon: Posiadam sprawny mikrofon Kontakt: Mateusz Taudul <--- messenger, qwerty nick#7526 <--- discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Kolega dostał perm muta za bycie idiotą (śpiewał, nadużywał mikro). Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi