giga koks Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Twój nick: giga koksNick admina banującego: ryzoinData/Mapa: 14.05.2021 koło godziny 11/MirageSteamID: STEAM_0:0:517871364Serwer (mod): mirage Opis sytuacji: Otrzymałem muta za jak to oznajmił admin "bycie idiotą". Sytuacja wyglądała tak, że sobie gadałem z ludźmi z drużyny i nikomu to nie przeszkadzało, nie łamałem żadnego regulaminu aż tu nagle wszedł na serwer ryzoin i dostałem perm muta. Tak właśnie wygląda sytuacja, w żadnym stopniu nie poczuwam się do winy, ponieważ jestem zdania, że nic nie zrobiłem złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale gotv nagrywa również mikrofony graczy https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210514-1046-de_mirage.dem.zip Podtrzymuje swoje zdanie - jesteś idiotą, nadużywasz mikro, śpiewasz, bekasz, puszczasz muzykę przez mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi