Endzik Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) Witam Was na pierwszym typowaniu! Lista walk: Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke Dawid Malczyński vs Adrian "Polak" Polański Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel Arkadiusz "Aroy" Tańcula vs Mateusz "Muran" Murański Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala Dawid "Ambro" Ambroziak vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek Łukasz Lupa vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi Piotr Pająk vs Alan Kwieciński Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik Konkurs jest prosty, kopiujemy wymienione walki, typujemy wygranych i dodajemy odpowiedz. Za każdą dobrze wytypowaną walkę otrzymuje się 1 pkt, ilość uzbieranych pkt będzie mnożona przez 2. Przykładowo dobrze wytypuję 3 walki, otrzymuje VIP'a na 6 dni na wybrany serwer. Posty można edytować jak i dodawać do 15.05.2021 do godziny 18:00 @ Nowy Edytowane 15 Maja 2021 przez Endzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eustachyy Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke WYGRANY Dawid Malczyński WYGRANY vs Adrian "Polak" Polański Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk WYGRANA Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel WYGRANY Arkadiusz "Aroy" Tańcula WYGRANY vs Mateusz "Muran" Murański Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala WYGRANY Dawid "Ambro" Ambroziak WYGRANY vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek Łukasz Lupa WYGRANY vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi Piotr Pająk WYGRANY vs Alan Kwieciński Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik WYGRANY Edytowane 14 Maja 2021 przez Eustachyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke mój typ - Norman Parke Dawid Malczyński vs Adrian "Polak" Polański mój typ - Polak Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk mój typ - Kamiszka Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel mój typ - Dubiel Arkadiusz "Aroy" Tańcula vs Mateusz "Muran" Murański mój typ - Tańcula Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala mój typ - Gała Dawid "Ambro" Ambroziak vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek mój typ - Ambro Łukasz Lupa vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi mój typ - Arab Piotr Pająk vs Alan Kwieciński mój typ - Pająk Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik mój typ - Ferrari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 14 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Moje typy: Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke // Parke Dawid Malczyński vs Adrian "Polak" Polański // Dawid Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk // Kamila Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel // Marcin Arkadiusz "Aroy" Tańcula vs Mateusz "Muran" Murański // Aroy Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala // Gala Dawid "Ambro" Ambroziak vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek //Piotrek Łukasz Lupa vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi // Lupa Piotr Pająk vs Alan Kwieciński // Pająk Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik // Ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke Stormin Dawid Malczyński vs Adrian "Polak" Polański Malczyński Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk Linkimaster Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel Dubiel Arkadiusz "Aroy" Tańcula vs Mateusz "Muran" Murański Aroy Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala Śmieszek Dawid "Ambro" Ambroziak vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek Ambro Łukasz Lupa vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi Arab Piotr Pająk vs Alan Kwieciński Kwieciński Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik Ferrari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadyga Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman "Stormin" Parke Mój typ: Parke Dawid Malczyński vs Adrian "Polak" Polański Mój typ: Malczyński Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk Mój typ: Kamiszka Marcin Dubiel vs Cezary "Czaro" Nykiel Mój typ: Czaro Arkadiusz "Aroy" Tańcula vs Mateusz "Muran" Murański Mój typ: Tańcula Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala Mój typ: Gała Dawid "Ambro" Ambroziak vs Piotr "Miejski drwal" Szczurek Mój typ: Piotr Łukasz Lupa vs Gabriel "Arab" Al-Sulwi Mój typ: Arab Piotr Pająk vs Alan Kwieciński Mój typ: Kwieciński Mateusz "Haribo" Gąsiewski vs Amadeusz "Ferrari" Roślik Mój typ: Ferrari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) @ Eustachyy ilość zdobytych pkt: 5x2 = VIP na 10 d @ ryozin ilość zdobytych pkt: 8x2 = 16 @ Endzik ilość zdobytych pkt: 7x2 = 14 @ Jareckiilość zdobytych pkt: 6x2 = VIP na 12 dni @ Dziadyga ilość zdobytych pkt: 6x2 = VIP na 12 dni Osoby @ Eustachyy @ Jarecki oraz @ Dziadyga proszeni są o zgłoszenie się do mnie na pw [forum] w celu dodania VIP'a na wybrany serwer. Na zgłoszenie macie czas do 20/05/21! Edytowane 16 Maja 2021 przez Endzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 @ Jarecki oraz @ Dziadyga nie zgłosili się po VIP'a. Post zamykam a vip przepada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi