polaczek biedaczek Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Twój nick:PolaczekBiedaczekNick admina banującego:DenisData/Mapa:05.25.2021SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199173364923/Serwer (mod): ★ Only Mirage ★ 91.224.117.90:27105 Opis sytuacji: dostałem niesłusznego bana gram czysto dostałem go zaraz po akcji na midzie po hedzie przez skrzynie chciałbym zeby ktos sprawdził demo i nie oceniał go po jednej fartownej akcji Edytowane 26 Maja 2021 przez polaczek biedaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 26 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Zapraszam @ Denis do wypowiedzi/rozpiski Link do dema: https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210525-2230-de_mirage.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denis Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Dzień Dobry nie grałeś czysto plus nie miałeś konta prime tylko nowe oraz patrzyłeś się przez ściany mam świadka którym jest rekrut z Otx33 on cię obserwował przez parę rund i stwierdził perfidne wh to cię zbanowałem bo on nie był w stanie przeanalizuje demo i jeśli zobaczę że czysto odpisze jeśli nie temat zamkniety . MIłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polaczek biedaczek Napisano 26 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) okej rozumiem kiedy moge napisac kolejne odwołanie ?? bedę podtrzymywał swoje zdanie że nie mam żadnych wspomagaczy Witam to co ze sprawą mojego bana?? Edytowane 27 Maja 2021 przez polaczek biedaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyvos Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) @ polaczek biedaczekPoczekaj aż @ Denisrozpisze demko. Żeby ominąć spam, zamiast dodawać kolejne odpowiedzi możesz edytować swój post. Miłego Dnia. Edytowane 26 Maja 2021 przez Nyvos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanik Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Witam, chciałbym zabrać głos w temacie osoby zbanowanej. Chciałbym rozpisać jego demko więc zaczynając: 00:55 - Sprawdzenie na szybkości najbliższych pozycji, nie był gotowy na zawodnika który wskoczył na standard. Słyszał że przebiega na fireboxy mimo to dalej wcelowany w standard. 2:10/2:20 - Normalne wcelowywanie się w pozycje, sprawdzanie wszystkiego. Prawdopodobnie jakby widział gracza przez ścianę to by widział że skraca pałace dwukrotnie i by zareagował w dalszym ciągu idzie do przodu sprawdzając wszystko. 2:52 - Słyszał że chłop skacze/wskakuje na regał dalej celownik trzyma na dole. 3:23 - Widział, że jest tu jeden gracz zabił wyskoczył przez okno, za bs'em zauważył gracza i normalnie się wcelował, jak był w bs'ie wychylił mu z lewej strony i machnął się normalnie celownikiem. 4:15 - jest smoke słyszy strzały, miał okazje strzelić przez smoke i zabić danio lecz strzelił w pustą przestrzeń. 4:30 - widział gracza w pałacach przez lukę, mimo to nie pomyślał nawet żeby tam się wcelować, stanął nawet w miejscu a denis nie trafił. 4:50 - przebiegło mu dwóch do bs'a i 0 reakcji 5:05 - Odwrócił się żeby sprawdzić mida, w zależności jaki typ WH by posiadał jest szansa, że zauważyłby gracza z TT biegnącego na B, lecz dalej pozostaje na A i wcelowuje się w pozycję. 5:28 - Sprawdzenie pozycji czy nie stoi ktoś wcelowany. 5:46 - Normalna reakcja zauważył wychylającego gracza machnął się i nie dał rady zabić. 6:20 - Strzela w rampę na której nikogo nie ma, do pałaców się nawet nie przymierzył, poszedł na mida na którym na top-midzie jest dwóch graczy mimo to ryzykuję peeknięciem, w międzyczasie sprawdza undera, ale z top-mida dostaje nade i się wycofuje. 6:45 - Słyszał gracza wskakującego do okna. Chwilę potem słyszy gracza spadającego z boxa w conectorze, który biegnie do przodu. 6:58 - Słyszy jak gracz TT strzela z drewna, następnie wskakuje na standard i z niego spada, a reakcja zbanowanego jest taka że po wskoczeniu na standard dalej patrzy drewno a jak spadł i słyszy go na blisko to wcelowuje się w środek BS'a 7:43 - Widzi że leci molo zza paczek, TT peekuje a CT umiera. 8:52 - Słyszy TT, który rushuje i wchodzi w niego z prefirem. 9:10/20 - Normalne scanowanie i nikogo przy tym nie trafia. 10:15 - Celownik na graczu przez smoke'a ale nawet nie strzelił, normalne wcelowanie się. 12:17 - Widzi strzały skąd lecą tym samym oddaje. 12:39/43 - Widzi głowę TT i żadnej reakcji z strony zbanowanego. TT dodatkowo podskakuje w dalszym ciągu nie zareagował na niego. Wręcz przeciwnie jeszcze potrafił się odwrócić. 14:28 - Nie próbował nawet oddać strzału. 15:27 - Normalne strzały, wyczekiwał na wychylenie i TT się nadział. 16:17 - Prawdopodobnie akcja za, którą gracz został zbanowany machnięcie ręką w celu skanu. Nie rozumiem tylko zachowania admina, po co się wypowiadać więcej na ten temat osoba została zbanowana to zbanowana i temat zamknięty. Wspomina coś o aimlocku, a ewidentnie widać machnięcie myszką a nie przeskok. Czas - Akcja czysta/skillowa Czas - Akcja podejrzana Czas - Akcja spalona Uzyskałem pozwolenie na wypowiedzenie się w temacie gracza zbanowanego. Gracz moim zdaniem jest czysty ban niesłuszny. Edytowane 26 Maja 2021 przez Alanik 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denis Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Mój Rozpis demka: 00:55 - sprawdzanie pozycji na szybko nie upewnił się że przeciwnik stoi na standardzie oraz słyszał że przebiega na fireboxy mimo to dalej wcelowany w standard. 2:10/2:20 - Normalne wcelowywanie się w pozycje, sprawdzanie wszystkiego oraz powtarzanie akcji idąc dalej 2:52 - Słyszał że chłop skacze na regał dalej celownik trzyma na dole zero reakcji 3:23 - Widział, że jest tu jeden gracz zabił wyskoczył przez okno, za bs'em zauważył gracza i normalnie się wcelował, podczas bycia w bs'ie wychylił mu z lewej strony i machnął się normalnie celownikiem. 4:15 - jest smoke słyszy strzały, miał okazje strzelić przez smoke i zabić przeciwnika lecz strzelał w powietrze 4:30 - widział gracza w pałacach przez lukę, mimo to nie pomyślał nawet żeby tam się wcelować 4:50 - przebiegło mu dwóch do bs'a i żadnej reakcji 5:05 - Odwrócił się żeby sprawdzić mida, w zależności jaki typ WH by posiadał jest szansa, że zauważyłby gracza z TT biegnącego na B, lecz dalej pozostaje na A i wcelowuje się w pozycję. 5:28 - Sprawdzenie pozycji czy nie stoi ktoś wcelowany. 5:46 - Normalna reakcja zauważył wychylającego gracza machnął się i nie dał rady zabić. 6:20 - Strzela w rampę na której nikogo nie ma, do pałaców się nawet nie przymierzył, poszedł na mida na którym na top-midzie jest dwóch graczy mimo to ryzykuję peeknięciem, w międzyczasie sprawdza undera, ale z top-mida dostaje nade i się wycofuje. 6:45 - Słyszał gracza wskakującego do okna. Chwilę potem słyszy gracza spadającego z boxa w conectorze, który biegnie do przodu. 6:58 - Słyszy jak gracz TT strzela z drewna, następnie wskakuje na standard i z niego spada, a reakcja zbanowanego jest taka że po wskoczeniu na standard dalej patrzy drewno a jak spadł i słyszy go na blisko to wcelowuje się w środek BS'a 7:43 - Widzi że leci molo za paczek tt wychyla się a ct umiera 8:52 - Słyszy TT, który rushuje i wchodzi w niego z prefirem. 9:10/20 - Normalne skanowanie żadnego killa nie zdobył 10:15 - Celownik na graczu przez smoke'a ale nawet nie oddał strzału normalne wcelowanie się. 12:17 - Widzi strzały i również oddaje w to miejsce strzały 12:39/43 - Widzi głowę TT i żadnej reakcji z strony zbanowanego. przeciwnik podskakuje i nadal żaden reakcji na niego po czym się odwraca 14:28 - Brak próby oddania strzału. 15:27 - Normalne strzały, wyczekiwał na wychylenie i TT mu peeknoł 16:17 - Akcja za, którą gracz został zbanowany machnięcie ręką w celu skanu celownik skleił się do głowy możliwe przez lag demka Wzorowałem się na rozpisce dema Alanika ponieważ był dobrze rozpisany i nie które jego rozpisy sytuacji użyłem bo były dokładne mam nadzieje że nie jesteś zły że użyłem. Ban nie słusznie wstawiony powtarzam moja wina i złe zorientowanie się w tej sytuacji mimo późnej godziny Przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 27 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Demko czyste, UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi