Szostusio Napisano 30 Maja 2021 Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) Nick: Szostusio Imię: Adrian Wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu:Wiele razy byłem adminem w cs 1.6 i opiekunem 5maps w cs go. Wszystko posiadałem 2 lata temu ale wszystko sobie przypomnę. Czy umiem rozpisać demko: Tak Znajomość SourceMod:7/10 Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Szostusioo/91.224.117.90:27105/ tutaj do szybciutko do nadrobienia co do tego czasu Steam ID:STEAM_1:1:568165881 Czy akceptuje regulamin serwera:Jasne że tak Coś o sobie:Mam 19 lat mieszkam w łodzi uczę się zaocznie i trenuje mma, chodzę do roboty na 3 zmiany więc zależy od grafiku w pracy wtedy bede na serwerze. Mikrofon:Posiadam Kontakt:Discord messenger Edytowane 30 Maja 2021 przez Szostusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Aktualnie na mirku jest tylu adminów, że pozwolę sobie odrzucić podanie z uwagi na to, że grasz u nas od wczoraj.. daj się bliżej poznać i udowodnij, że Ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi