Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Skarga [denis]

Nyvos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick Oskarżonego: @ Denis
Nick Oskarżyciela: @ Nyvos

Gdzie to się wydarzyło: Only Mirage.

Data zdarzenia: 14:26, 03.06.2021

Opis Sytuacji: Od samego początku mojego przybycia na server, można było dostać 'kiurwicy' patrząc na zachowanie +/- paru 'adminów' z serii 'AvioTeam' z czego, zostało 2? 3-2 wyleciało. Kolejnym kolegą do kompletu jest denis. 

Co tu dużo mówić, banowanie za 'ez' permanentnie za rasizm - raczej zostało wyjaśnione, lecz? Jaki to miało sens, wysyłając wiadomości do 'graczy' - czy nawet jednego z adminów czegoś takiego gdy dostajesz kose w plecy? Opanuj emocje. 

Najwyżej jeśli tak bardzo wbicie kosy wywołuje u Ciebie ciśnienie 300+ to wypij Meliske? Zgłaszasz się żeby pilnować 'porządku' wraz z całą 'ekipą' przyjaciół, mutujesz, banujesz w.e i odpierdalasz to samo, co gracze banowani/mutowani.

Ktoś tu skłamał w podaniu na admina, zdecydowanie.

Hit nad hitami co się potrafi dziać gdy jesteście na serverze waszą 'ekipą' pozderki :)

Dowody: Screen jako załącznik. https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210603-1350-de_mirage.dem.zip 

Czego oczekujesz: Degrad - Ostatnia szansa?.

denistoidiota.png

Jeżeli masz kija w dupie razem z kolegą i wszystko was boli że banujesz jako  admin admina i skargę piszesz bo masz ból dupy że lepszy kontakt mamy z organami wyższymi administracji plus mówisz że my odwalamy jak  najmniej robimy  i pod koloryzowałeś dużo sytuacji tak samo jak swoje zdolności do myślenia prawidłowego. To nie miejsce dla ciebie tam masz drzwi --->[] :)

17 minut temu, Denis napisał:

Jeżeli masz kija w dupie razem z kolegą i wszystko was boli że banujesz jako  admin admina i skargę piszesz bo masz ból dupy że lepszy kontakt mamy z organami wyższymi administracji plus mówisz że my odwalamy jak  najmniej robimy  i pod koloryzowałeś dużo sytuacji tak samo jak swoje zdolności do myślenia prawidłowego. To nie miejsce dla ciebie tam masz drzwi --->[] :)

Posiadanie kija w dupie to jedno, bycie debilem opisując Ciebie, to mało. Wystarczy posiedzieć chwile z Tobą by to stwierdzić? Nie, to po prostu fakt. 

'admin banujący admina' to trzecie, zasady które są na serverze, to 4.

Mam gdzieś jaki gdziekolwiek masz kontakt człowieku, to co odpierdalasz od samego początku z Twoimi kolegami gdy Cię widzę to piąte :). Guess dlaczego z waszej świętej armii zostaje coraz mniej osób?

Twoja składnia też jest piękna, którą można jak człowiek myślący odbierać różnie cytując. "piszesz bo masz ból dupy że lepszy kontakt mamy z organami wyższymi administracji" nie mam zamiaru nikomu zaglądać do portek, robię swoje.

A jeśli ktoś nie zna jakichkolwiek zasad, nie ogarnia kto 'gra dobrze, kto jest odjebany', nawet nie potrafisz żałosnego demka opisać, to tak, masz rację - skorzystaj z drzwi. 

+ Tu nie ma przymiarki z posiadaniem kija w dupie, w sytuacji gdy dajesz/dawałeś permbany za 'es' a życzysz komuś smierci po kosie, kto tu powinien wyjąć coś z dupy? Może Ty, ale to nie jest kij patrząc na Twój tekst o kontaktach 

Pozderki i zostawiam to dla osób 'z góry' szkoda mi czasu :)

Edytowane przez Nyvos
psychamisiadajakktospiszegłupoty

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

@ Nyvos Z jednej strony nie rozumiem tej sytuacji z czego wiem to co napisał @ Denis cytując "obyś zdech kur**" jest wiadomo nie zgodne z kulturą na serwerze i źle się prezentuje jako admin dając przykład graczom tu ma u mnie minusa dużego ale jest takie małe ale czemu wcześniej nie został ukarany za takie słownictwo skoro napisał mi na czacie steam "zawsze tak pisze jak ktoś mi kose włoży"  po prostu może wystarczyło by podzielić się swoją kulturą i było by okej  ? :>  pouczyć powiedzieć żeby nie pisał taki rzeczy bo wiadomo co za to jest, ban który od razu rozumiem bez pouczenia dostał czy było pouczenie ? sugeruję się tym co wiem a jeśli chodzi o lepszy kontakt z "administracją wyższą" to raczej ja z nikim nie mam takiego :>  moim zdaniem admin @ Denis powinien dostać ostrzeżenie i ogarnąć że tak powiem tą kulturę bo widać no słabo a atmosfera spokojna na serwerze ;> wtedy pojawia się milion toxików i wyzywają przez takie akcje..

czekam na wypowiedź @ ryozin i ostateczną decyzję o tym

Pozdrawiam Maxerek 

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

Tak jak wspominałem każdemu z was przy wprowadzeniu do adminowania "nie wymagam pełnej kultury, możesz nawet wyzywać idiotów jak na to zasłużą", więc proszę tutaj żadnych świętości w adminów mi nie mieszać.
':"

Zacznijmy od samej sytuacji z banem, bo jest to w tej sprawie najmniej istotne - za samą "kurwe" ban na 30 minut, hmmm okey chcoiaż mi by się nie chciało nawet wklepywać na tyle.
To by było na tyle w tym aspekcie, teraz przejdźmy do konkretów.

Budując tę ekipę adminów chciałem aby każdy stał za każdym murem, chciałem żeby w przypadku gdy któryś admin coś odjebie drugi, który to widział napisał do niego "Stary zjebałeś, napraw to", a nie kurwa leciał do właściciela na PW i pisał rozprawkę, że jeden admin nie rozpisał dema i na serwerze mówił, że nie będzie się wypowiadał.. czy wy czasem widzicie co piszecie? Nie wiem skąd ta nienawiści do ludzi z avio team, ale wiem, że tworzą się grupki @ Alanik i @ Nyvos kontra reszta świata z czego ta reszta świata ma mam nadzieję wyjebane na ten cyrk.

Podsumowując: Nikt nie zostaje w tej sprawie ukaranym.. chociaż powinien + Panowie @ Alanik i @ Nyvoszaczynam żałować pewnych decyzji, więc się lepiej ogarnijcie

Ps. Zanim komuś pęknie dupa, to nie jest faworyzacja denisa, czy kogoś z jego ekipy, to są pewne zasady, których się trzymam i sama błahość sprawy.

Temat uważam za zamknięty.

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...