Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Każdy wie ocb Czym się zajmujesz w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Navik Napisano 8 Lutego 2021 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Sobą. ? Gdzie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 8 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Nigdzie. Co najbardziej lubisz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Navik Napisano 8 Lutego 2021 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 420 i grać w piłkę na hali ? Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 8 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Północna Norwegia, bo zorza. Ulubiony baton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 8 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) Prince Polo, albo Lion. Czy chciałbyś osiągnąć kariere streamera albo youtubera? Edytowane 8 Lutego 2021 przez Trutheex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 8 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Nie, nie pociąga mnie sława i rozpoznawalność. Chcialbyś dożyć wieku 60+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 9 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Raczej nie, ale jak mus to mus Co cię śmieszy w twoim życiu ?? Cytuj Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Śmieszy mnie to jak ktoś się pruje o coś do mnie bez powodu/wyzywa mnie. Jesteś zadowolony z tego jak kieruje się Twoje życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 10 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Jak najbardziej nie jestem zadowolony. Ulubiony kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Fioletowy Czy w polsce będzie kiedyś lepiej? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 10 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Zawsze trzeba mieć nadzieje, więc niech będzie że tak (chyba że opanują nas tłiterowe Julki) Ulubiony gatunek muzyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Kiedyś powiedziałbym rap, ale teraz zdecydowanie rock chociaż częściej zdarza mi się słuchać chillowych kawałków coś a La jazz/pop Co sądzisz o #mediabezwyboru? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 11 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Sądzę, że nasz obecny rząd grabi sobie u każdej możliwej grupy społecznej oprócz madek, emerytów i skończonych kretynów. XD Więc git, im więcej sprzeciwu wobec ich działaniom tym lepiej. Ulubione danie obiadowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Zapiekanka makaronowa Zaszczepisz się gdy będziesz mógł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 11 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Oczywiście, czyli pewnie za jakieś 3 lata. Ulubiony sport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Piłka nożna chociaż koszykówka zawsze w serduszku. Według Ciebie Neymar zmarnował swój potencjał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 11 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Możliwe. co sądzisz o Only Mirage i planie zablokowaniu XM? (Shotgun) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Sądzę to samo co o każdym innym serwerze czyli nic, a sytuacja z XM mnie bawi. Jaki server chciałbyś zobaczyć na sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToPeK Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 ONLY AWP Twoje zainteresowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 12 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ta jest, bagno... Pandemia to ściema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 12 Lutego 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak, a bill gates wszczepia mi usb w czipie przez 5G. Morze, czy góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 12 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Morze. Zombie Hell czy Basebuilder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 12 Lutego 2021 WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Nie grałem na żadnym z tych modów, więc się nie wypowiem. Only mirage, czy only DD2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 12 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Only DD2. Turniejowy czy Skrzydłowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi