Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 6 Czerwca 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 ROAST ME BABYYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Za czasów polskiego skilla wydawałeś się dziwny, po czasie zmieniłem zdanie. Jesteś osobą ogarniętą jak i pomocną pzdr Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Endzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 6 Czerwca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Dobry grafik, pomocny, taki Ala Tomek tylko milsza wersja ^^ polecam tego pana współpraca z nim jest bardzo dobra. USZANOWANKO! 1 Cytuj Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 6 Czerwca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Znam go już z 4/5 lat i chociażbym chciał, to nie mam się do czego przyjebać, bo czy to polski, poligon czy katy współpraca z nim zawsze przebiegała bezproblemowo i owocnie, a prywatnie mam mocną selekcję ludzi z którymi się zadaje, więc skoro ta znajomość trwa tyle czasu, to nie muszę wiele mówić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navkuuuuuu45 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 wyłudzacz pieniędzy , jest osoba ogarniętą , miła jest prawilniakiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 7 Lutego 2022 VIP VIP Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Znam cię krótko ale jesteś ogarnięty ,miły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi