Eustachyy Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Eustachyy Wiek: 14 SteamID: STEAM_1:0:593307648 Doświadczenie: Jestem adminem na serwerze ONLY AWP Znajomość sourcemoda (1-10): 5 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Eustachyy/91.224.117.90:27090/ Coś o sobie: Mam na imię Michał, lubię grać w gry najbardziej w cs go, Bardzo dużo czasu poświęcam na grę w piłkę nożną. Często spędzam wolny czas na świeżym powietrzu jak i na serwerze Dlaczego Ty?: Jestem spokojną osobą, która zawsze pomoże oraz staram się grać jak najwięcej na serwerze. - Chęć pomocy innym: Staram się pomagać innym. - Brak ostrzeżeń na koncie; brak - Dobra opinia wśród administracji; Nie mi to oceniać, ale raczej dobra. - Znajomość regulaminu; Znam - Brak konfliktów; Brak - Posiadanie admina na serwerze, na którym składamy podanie: Posiadam admina. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Eustachyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Czerwca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Jestem na nie z uwagi na wiek oraz na vaca na mainie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Podanie przyjęte! Okres próbny 2tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi