Szostusio Napisano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Nick: Szostusio Imię: Adrian Wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu: Wiele razy byłem adminem w cs 1.6 i opiekunem 5maps w cs go. Wszystko posiadałem 2 lata temu ale wszystko jest do przypomnienia w szybkim czasie. Czy umiem rozpisać demko: Tak Znajomość SourceMod:7/10 Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Szostusioo/91.224.117.90:27105/ Steam ID:STEAM_1:1:568165881 Czy akceptuje regulamin serwera:Jasne że tak Coś o sobie:Mam 19 lat mieszkam w łodzi uczę się zaocznie i trenuje mma, chodzę do roboty jeżdze sobie na glovo kiedy sobie chcę więc na serwerze będę często. Codziennie można nawet tak powiedzieć. Mikrofon:Posiadam Kontakt:Discord messenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 21 Czerwca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Podanie skopiowane - smutne jest to, że nie pokusiłeś się nawet sprawdzić, czy coś się nie zmieniło we wzorze.. Ps. Zmieniło się. Składanie podania z takim żenującym GT, to splunięcie mi w twarz. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi