Homik Gibon Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Twój nick: hamster/Homik GibonNick admina karającego: AvioData/Mapa: 07.10.2021 r. / Only Mirage SteamID: STEAM_0:1:475087244Serwer (mod): de_mirage_Only Opis sytuacji: Dostałem mute za nadużywanie mikrofonu i brak mutacji jednakże w regulaminie nie ma że za brak mutacji ma się mute + jeszcze nadużywanie mikrofonu daje się od 5 do 30 minut mute a nie na 6000 . A więc dołączył na serwer Admin Avio i pograł chyba z 5/6 minut po czym mnie zmutował i wyszedł z serwera powodem było brak mutacji i nadużywanie mikrofonu jednakże po prostu gadałem z znajomym poprzez voice chat proszę o wyrozumiałość i o zdjęcie kary ponieważ nie mam jak rozmawiać z znajomymi oraz nie mam jak callować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 W regulaminie masz wyraźnie napisane "nie piszcz i nie krzycz" co robiłeś pomimo tego że gracze prosili cię o przestanie. Jeśli chodzi o komunikację zostaje Ci jeszcze czat pisemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homik Gibon Napisano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) ok ok ale ty wprowadzasz w błąd bo nikt mnie nie prosił bym przestał gadać a jak coś ci nie pasuje to rozpisz mi demko Edytowane 10 Lipca 2021 przez Homik Gibon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Obejrzałem demko i tak naprawdę jedyną osobą, której przeszkadzał mówiący hamster był Jarecki, który nawet nie poprosił o ograniczenie używania majka tylko rzucił tekstem "zamknij kurwa ryj dzieciaki, bo już mnie wkurwiasz".. Zdejmuję karę, ale hamster prosiłbym o zmniejszenie czułości mikrofonu, bo w momencie gdy podnosisz głos strasznie Cię podbija i rzeczywiście może to być bolące dla uszu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi