Deagle to Global Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Wzór: Nick: Deagle to global Imię: Michał wiek: 18 Doświadczenie w adminowaniu: Wielokrotnie bywałem Adminem Na róznych serwerach Csgo/Minecraft Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: Aktywny Aktywny Znajomość SourceMod: 1/10, jestem w stanie nauczyc sie w jeden dzień, gdyż szybko sie ucze takich rzeczy! Link do GameTrackera: Totalnie nie wiem jak to wysłać, bym potrzebował pomocy Steam ID: STEAM_0:0:426905773 Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywscie ze tak Coś o sobie: Wiec,jestem pasjonatem gier komputerowych, od małego, Ze swoich osiągniec mogę przepisać sobie Turnieje oraz różnego typu wyzsze ragi, moja kariera w csgo zaczeła sie 6 lat temu, w mojej karierze posiadam koło 3k godzin, jeśli chodz o serwer to bardzo miło mi sie gra i również chcaiłbym o niego zadbać razem z waszą ekipą! ;) Mikrofon: Tak Kontakt: Steam,Msg,Discord,Teamspeck3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Jestem na nie ponieważ: nie podałeś nawet linku do gt, nie kojarzę cię z serwera, mówisz, że byłeś adminem na serwerach w cs a w znajomości SM podajesz 1/10. Jednym słowem kłamiesz w żywe oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denis Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Jestem na nie ponieważ: -Jesteś nowy na serwie -chyba nie masz mikra nie jestem pewny -plus mała aktywność na serwie Zapraszam za jakiś czas na złożenie podania miłego wieczoru i pozdrawiam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szostusio Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na nie - pierwszy raz cie widze - sm 1/10 mimo ze byles adminem na inych serwerach w go -gt Edytowane 12 Lipca 2021 przez Szostusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 12 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Trochę niespójne dane.. Niby byłeś wiele razy adminem, ale SM 1/10 Kolejna rzecz to 3000 godzin w CS gdzie na steamie masz ledwo 500. Prosiłbym o sprostowanie tego co pisałeś w podaniu w poście poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 13 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Nie, Nie to co napisałeś jest bez sensu.... Wielokrotnie bywałem Adminem Na róznych serwerach Csgo/Minecraft z czego nie znasz nick SM znajomości postawowej /GT nawet jak sprawdzić czas Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 chyba można zamykać, następne podanie możesz napisać dopiero za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Z całym szacunkiem @ Avio ale to nie Ty (póki co) zajmujesz się rekrutacją i nie Ty decydujesz kiedy podanie można rozpatrzeć.. tym bardziej, że ja zadałem dodatkowe pytania aplikantowi, które mogą rzucić nowe światło na podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Podanie nie jest złe, ale sam sobie zepsułeś pisząc to doświadczenie. Zapewne gdybyś napisał w doświadczeniu, że był by to Twój pierwszy raz jako admin, to miałbyś większe szanse niż teraz. +GT +/- Podanie +Prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Odrzucam z racji, że aplikant nie daje oznak jakichkolwiek chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi