issst Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Twój nick: Iss'StNick admina banującego: TokoyamiData/Mapa: mirage SteamID: STEAM_1:0:34266717 Serwer (mod): Opis sytuacji: ban za dawanie info na 1d (http://sourcebans.cspoligon.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:34266717&advType=steamid&Submit). Dałem info drużynie przeciwnej. Napisałem "tv". Ban na 1 dzień po pierwsze jest przesadą. Po drugie brak informacji w taryfikatorze na ile powinien być ban za takie coś (co działa na moją korzyść). Po trzecie: nie ma problemu ja swoje mogę odczekać ale skoro mamy takie coś: 1. Zasady Ogólne - Na serwerze jest obowiązek wykonywania celów mapy. To trzymajmy się tego i zamiast banować kogoś na 1 dzień za dawanie info (gdzie ktoś kampi w tv wcelowany w mida cały czas) to upomnijmy tą osobę że są cele mapy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 30 Lipca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Podawałeś info o pozycji swoich kolegów z drużyny i ty mówisz, że cokolwiek będzie działać na twoją korzyść? Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi