Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Sierpnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Wolfiee Imię: Mateusz Wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu: 2017 - czerwiec 2020 menadżer sieci, począwszy od test admina, admina, senior admina, opiekuna serwera, menadżer w 2019. Paźdzernik 2020 admin serwera only mirage, następnie opiekun serwera do niedawna. Odszedłem bo sieć umarła Czy umiem rozpisać demko: Jak najbardziej potrafię rozpisać demo Status Prime: Jest zanim weszło do cs'a Znajomość SourceMod: 5,5/10 - ogarniam komendy admina + niektóre komendy rcon'a, musiałbym sobie przypomnieć FTP Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Wolfiee/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_1:0:137117146 Czy akceptuje regulamin serwera: Jak najbardziej tak Coś o sobie: Hej jestem Mateusz, jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, który lubi pomagać innym, wspierać ich. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, powierzone mi zadania wykonuje w 100%. Mikrofon: Jest, działa Kontakt: FB/Steam/Ts/Dsc Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Wolfiee Zapomniałem o SID Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 5 Sierpnia 2021 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Znam Wolfiego z poprzedniej sieci, gdzie sprawował się dobrze jako admin jak i opiekun serwera. Bezkonfliktowy, opanowany, nie wchodzący w zbędne dyskusje. Raczej nie ma problemu z rozpoznaniem czitera, a wszystkie przejawy chamstwa i braku kultury zawsze odpowiednio karał. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 57 minut temu, Tokoyami napisał: - Przegranych 9 godzin minimum jest 15 o ile właściciel przymknie na to oko Myślałem, że jest wymagana przegrana ilość godzin to 5 - tak jest napisane w wymaganiach. Najwidoczniej wkradł się błąd. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Hmm co to za ranga menadżer sieci? +SM znajomość ftp nie jest Ci potrzebna +Wiek +Prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Endzik napisał: Hmm co to za ranga menadżer sieci? Inaczej mówiąc moderator sieci, byłem wtedy odpowiedzialny za 4 serwery i wszystkie rzeczy z nimi związane tj. rekrutacja, administracja, zgłaszanie problemów do właścicieli sieci, awanse/degradacje oraz opiekunów serwer (o ile był) Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 5 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Przyjęty na okres próbny. Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi