tomek1979z Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Nick: tomek1979 Imię: tomasz wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu: Bylem adminem na wielu serwerach typu Jailbreak Basebuilder Only mirage 5vs5 Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime:tak Znajomość SourceMod: 7 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/tomek1979/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_1:1:612463813 Czy akceptuje regulamin serwera:Tak Coś o sobie: Mam 19 lat mam na imie tomasz lubie jezdzisz na rowerze Mikrofon: Tak Kontakt steam tell ts3 fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1979z Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 7 minut temu, Tokoyami napisał: Chyba cię główka boli chłopczyku XD -GT 0 nie jesteś aktywny i nie grasz na nim a piszesz podanie -Wiek też sądzę że sobie dodałeś -SM również wymyślone Wracaj tam gdzie upadli bo tutaj koleżeństwa nie uważamy Po 1 jestem na serverze codziennie w godzinach mnie więcej od 15do20 Po 2 mogę Ci wysłać zdj dowodu osobistego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 9 Sierpnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 - GT 0 przegranych godzin na serwerze - Nie kojarzę Ciebie z serwera Na nie. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Sprawdzałem GT z nicków: tomek1979z tomek1979 Żarówa Ostatni ślad Twojej obecności jest praktycznie miesiąc temu, Twoje poprzednie podanie wyglądało dużo lepiej niż to obecne, ale mniejsza z tym... Zmiana skali sourcemode z 4/5 na 7 też mnie trochę zastanawia. Koniec końców tym co przekonuje mnie do odrzucenia, to założenie konta 29 czerwca 2021.. mam prostą zasadę, nie przyjmuję takich kont.. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi