VIP spxiled. Napisano 11 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Nick: EnyO Imię: Kuba wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już adminem na poprzedniej sieci Czy umiem rozpisać demko: Tak,tylko mam problemy z otwieraniem demek ale ogarnę Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/❤ ???? ❤/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_1:0:460881769 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Hej,jestem Kuba mam 15 lat interesuje się pływaniem grą w pingpong i graniem w gry najbardziej csgo. Mikrofon: Tak, Kontakt: FB,Steam,dc(❤ENYO ❤#3489) Ranga z poprzedniej sieci zdjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Jeżeli twoje podanie zostało odrzucone kolejne możesz złożyć po upływie 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi