kartas Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Nick: kartasImię: BartoszWiek:17Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie miałem żadnego doświadczenia w postaci admina ale jak nie mam dostać tej roli przez brak doświadczenia to gdzie mam go zdobyć(oczywiście piszę bez żadnej złości, pogardy ani innej negatywnej emocji)Czy umiem rozpisać Demko:myślę, że na pewno, ponieważ często musiałem to robić na moim kanale na yt dla moich widzów, którzy pytali się często w jakiej minucie co się stałoZnajomość Source Mod: 5/10 myślę że znam komendy adminowskie, ponieważ obejrzałem bardzo dużo poradników i filmików na yt właśnie w tym temacieStatus Prime: widnieje na moim koncieLink do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Kartas | IWNL |/91.224.117.90:27105/ nie wiem czemu niektórych statystyk mi nie zaliczano, ale może dlatego że zmieniałem nicki (teraz mam taki jaki jest na górze)(nie zgadza się na przykład liczba czasu spędzonego na serwerze)Steam ID:STEAM_0:1:521272063Czy akceptuje regulamin serwera: OczywiścieCoś o sobie: No to mam na imię Bartek i mam 17 lat, mieszkam w województwie wielkopolskim, jestem w klasie 3 liceum i jestem na mat-fiz. Moja pasja zawsze była piłka nożna, gram w nią już 10 lat(zawodowo od roku), ale strasznie tez lubię ja oglądać(moim ulubionym klubem jest Lech Poznań oraz Barcelona). Uwielbiam ogólnie sport jak np. koszykówkę która gram i oglądam jak NBA, uwielbiam oglądać żużel i Bartka Zmarzlika. I moja pasja jest tez granie w CSGO. W CS gram już od 3 lat na różnych kontach, na tym mam 520 godzin, ale łącznie ogólnie z 1000h będzie. Na serwerze jestem od 2 miesięcy prawie i mam na nim 53 godziny, strasznie uwielbiam tu ludzie przez ich pomoc oraz tak samo administracje, wszystko tu jest bardzo zadbane jak prawdziwa marka serwerowa. W CSa gram codziennie po 3-4h a na serwerze tez jestem codziennie po 1-2h. Ja jako gracz CS jestem o dziwo spokojny i myślę ze tez pomocny ale rozważny nie ulegam żadnym manipulacjom ani błaganiem. Mikrofon: zawsze gotowy do używania w 200%Kontakt: fb: https://www.facebook.com/bartas.kryczka dc: Cinek#5418 e-mail: [email protected] Myślę że to wszystko, dziękuje za rozważenie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 14 Sierpnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Za okresem próbnym +wiek +prime +GT 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) +wiek +/-sm +gt Kartas jest osobą bardzo spokojną oraz ogarniętą osobą. Raczej większość osób go zna i jest lubi, także ja jestem za okresem próbnym szczególnie, że administracji trochę na serwerze nie widuje. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Leszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Przyjęty na okres próbny, zaakceptuj na steam, to dogadamy szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 16 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 16 Września 2021 @ kartas zostaje z nami na dłużej. Okres próbny zaliczony pozytywnie. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi