rzurek Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) Twój nick: have a good dayNick admina banującego: leszekData/Mapa:14.08.2021 SteamID: STEAM_1:0:30579315Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: skakalem se w vencie i dostalem bana odbanujcie mnie na moim ulubionym serwerze. pozdrawiam admina <3 Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez rzurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Zbanowałem Ciebie, ale na ten moment nie pamiętam powodu lecz bez powodu nie banuje, a tak po za tym nie na jednym serwerze masz perma za czitowanie D: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 @ Leszekban za multihack https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210814-1828-de_mirage.dem.zip Zapraszam do rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) Cóż jestem idiotą, zaśmiałem się ze swojej głupoty. Napisze Ci jak ja to widziałem. Patrze na chat nie dopatrzyłem co to ale widzialem coś tam cheat i pierwsza myśl, że to jest coś w stylu jak pisałem wyżej "ezfragz" etc. co tym spamią i dlatego też byłem pewny, że tym spamiłeś, a napisałeś to tylko raz i natychmiastowo otrzymałeś bana. No moja wina, niedopatrzenie i tyle za co Cię bardzo przepraszam @ rzureka tutaj ss, na którym widnieje twoja wiadomość, która skutkowała banem z mojej strony. Także ub i można zamknąć @ ryozin Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Leszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi