VIP spxiled. Napisano 15 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Na serwer można było by dodać możliwość boostowania się czyli żeby nie było przenikania przez przeciwnika jak i gracza z naszej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Ten temat już był poruszany, tak jak Ci mówiłem na serwerze. Z tego co pamiętam plugin trzeba naprawić i miał się za to wziąć Pan @ ryozin:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Potwierdzam słowa Leszka, sprawdziłem kilka pluginów.. żaden nie działał tak jak chciałem, więc Bartek napisał do technika aby on się tym zajął, bo ma dużo większe doświadczenie w tych sprawach i tu muszę przyznać kompletnie wyrzuciłem to z głowy, więc nie wiem dlaczego finalnie żadnej zmiany nie było. Oczywiście skontaktuje się z Karolem i efekty przekaże w tym temacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi