dejv Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 1. Imię: Dawid 2. Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198988805598 Discord: dejv9#0009 3. Znajomość ortografii i interpunkcji (0-10): 9/104. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Wchodzę na forum parę razy dziennie i przeglądam nowe posty (jeżeli są), także udzielam się na chatboxie. 5. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 0 6. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Dawid, mam 15 lat (jestem ogarnięty jak na swój wiek). Moim hobby jest jazda na motocyklu (posiadam Junaka 902), interesuje się motoryzacją. Lubię jeździć na siłownie, grać w csgo i minecraft'a. 7. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPS?): Brak doświadczenia, ale szybko się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 26 Sierpnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Na chwilę obecną na nie. Jesteś nowy, nikt Cie nie zna. Niedawno dostałeś admina na serwerze. Daj się lepiej poznać. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 26 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Na ten moment rekrutacja na moderatora jest zamknięta. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi