Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 26 Sierpnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Wolfiee Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:0:137117146 Doświadczenie: Na poprzednich sieciach opiekowałem się już serwerami, na jednej miałem pod swoimi skrzydłami 3 serwery i wszystkie sprawy związane z nimi, przez półtora roku, do czasu napisania rezygnacji z powodów śmierci sieci. Również byłem moderatorem na forum. Znajomość sourcemoda (1-10): 6 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Wolfiee/91.224.117.90:27105/ Coś o sobie: Hej, nazywam się Mateusz, mam 19 lat, chodzę do technikum, na kierunku operatora maszyn CNC. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Bardzo lubię spędzać czas wśród znajomych. Moim hobby jest urbex, lubię poczuć adrenalinę, także jestem łowcą burz (ścigam i dokumentuje zjawiska meteorologiczne w swojej okolicy.) Dlaczego Ty?: Jestem spokojnym człowiekiem, trudno mnie wyprowadzić z równowagi, tudzież sprowokować. Powierzone zadania wykonuję do końca, a w razie niepewności zwracam się do drugiej osoby. Nie szukam problemów, staram się je rozwiązywać w początkowej fazie, bez potrzeby ingerencji osób postronnych. Nie wywyższam się posiadanymi uprawnieniami czy rangą - każdego traktuje równo, nie patrząc kim ani czym się zajmuję. Podchodzę do każdego z szacunkiem. Każdy napotkany problem na serwerze zgłaszam do Właściciela serwera. Wymagania: - Chęć pomocy innym - Jak najbardziej tak. - Brak ostrzeżeń na koncie - Nie posiadam żadnych ostrzeżeń na koncie. - Dobra opinia wśród administracji - Nie mi to oceniać. - Znajomość regulaminu - Znam regulaminy. - Brak konfliktów - Nie posiadam, żadnych konfliktów. - Posiadanie admina na serwerze, na którym składamy podanie - Posiadam admina na serwerze. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Wolfiee Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejv Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) + sm + doświadczenie + wiek+/- gt (dużo godzin, ale aktywność wciągu tygodnia trochę średnia) Jestem na tak. Pozdrawiam dejv Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez dejv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Sierpnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 W teorii opiekuna serwera miałem wybierać osobiście, ale skoro już złożyłeś podanie, a ja się przymierzałem do obsadzenia Ciebie na tej posadzie, to nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować podanie. Odezwę się na discordzie i tam wszystko dogadamy. Przyjęty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi