Endzik Napisano 1 Września 2021 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Pytanie na dziś brzmi: Jak zawód wykonujesz lub na jaki się uczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 1 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Aktualnie technik mechanik - operator maszyn CNC Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejv Napisano 1 Września 2021 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 LO :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 1 Września 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Uczyłem się na elektronika, ale aktualnie siedzę w ochronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry Napisano 1 Września 2021 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Technik reklamy i grafiki komputerowej,lecz jestem tak zajebistym uczniem ze wyjebane jajca mam w ta szkole,całe 2 lata na Corelu bez licencji.Dopiero teraz przypomnieli sobie jak zdawać egzamin będę,uczę się aktualnie na gieldzie grać i przy tym zostanę.Nie polecam tego kierunku w biednych? Szkołach,bo wychodzi jak wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi