exeter Napisano 2 Września 2021 Udostępnij Napisano 2 Września 2021 (edytowane) Twój nick: exeter Nick oskarżonego: Wolfiee Profil Steam/Sid: Nie mam jak dać, poza tym to Admin Powód: Nie wykonywanie obowiązków Administratora, nie słuszny ban. Dowód: Demko - *klik*Pisałem około 5 razy na u@, żeby Admin Wolfiee nie udawał, że nie widzi tego co pisze na u@ tylko żeby w końcu wszedł do specta bo znowu był cziter na serwerze ale nie wszedł. Przeniosło mnie do niego do drużyny wiec zacząłem gadać z jakimś gościem, że Wolfiee powinien wykonywać swoje obowiązki, a jak nie to po prostu stracić posadę Admina. Dobrze wiedział, że pisząc podanie o Admina akceptuje zasady, które go obowiązują m.in. sprawdzanie graczy. Ale Wolfiee chce chyba stracić Admina bo ani nie odpowiada jak sie do niego pisze na czacie, ani nie wejdzie do specta dopóki cały serwer nie zacznie pisać, żeby w końcu zbanował gracza za cheaty. No i własnie za to, że powiedziałem do gościa, że powinien dostać degrada to ja dostałem bana na 2h za prowokacje. Wolfi'ego zabolała prawda i chciałbym żeby stracił admina bądź żeby jakiś wyższy zawodnik porozmawiał z nim o tym, że ma wykonywać obowiązki bo przez niego wbija se taki marcelek2011KeyDrop na ezfragsach i robi staty 30-0 ale jemu to nie przeszkadza bo jest z nim w teamie to po co go banować. Pozdrawiam cieplutko edit: @ WolfieePodalem przyklad takiego gracza a gracze ktorzy dzisiaj czitowali i twoja reakcja trwala cala mape po mimo tego co pisalem to Jesus_save_you i Romanboski jak nie widziales na czacie zebym cos pisal to moge specjalnie dla ciebie ogladnac demko i wyslac ci screeny tego co pisalem Edytowane 2 Września 2021 przez exeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 2 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Na serwerze w tym czasie był @ dejv, który sprawdzał graczy, dlatego ja nie wchodziłem na spect'a bo dejv nie potrzebował pomocy. Nie jest to twoja pierwsza taka sytuacja, gdzie zarzucasz mi czy Administracji serwera, że "nie ruszamy dupy" do cheaterów. 7 minut temu, exeter napisał: Pisałem około 5 razy na u@, żeby Admin Wolfiee nie udawał, że nie widzi tego co pisze na u@ tylko żeby w końcu wszedł do specta bo znowu był cziter na serwerze ale nie wszedł. Jestem po rozmowie z Dejvem i zarówno on i ja nie widzieliśmy, abyś coś pisał na czacie do administracji, więc tutaj jest nieprawda. Gdybyś pisał widzielibyśmy to, za to pisałeś, że ja nic nie robię, lecz zostawię to bez komentarza. 14 minut temu, exeter napisał: Ale Wolfiee chce chyba stracić Admina bo ani nie odpowiada jak sie do niego pisze na czacie, ani nie wejdzie do specta dopóki cały serwer nie zacznie pisać, żeby w końcu zbanował gracza za cheaty. No i własnie za to, że powiedziałem do gościa, że powinien dostać degrada to ja dostałem bana na 2h za prowokacje. Bana dostałeś za stwierdzenie, że nic nie robię jako admin serwera i pisanie, że mam wywalone. 15 minut temu, exeter napisał: że ma wykonywać obowiązki bo przez niego wbija se taki marcelek2011KeyDrop na ezfragsach i robi staty 30-0 ale jemu to nie przeszkadza bo jest z nim w teamie to po co go banować. Niestety taka sytuacja nie miała miejsca. Nie wiem o czym mówisz, bo żaden gracz o takim nicku nie był dzisiaj na serwerze. Nawet sprawdziłem gametracker i nie było takiego gracza ani razu na serwerze. Pragę przypomnieć, że parę dni temu w/w gracz pisał na czatboxie, aby admin "ruszył dupe", bo jest cheater. Jeszcze na koniec dodam od siebie, iż ja czy każdy inny członek Administracji forum/serwera jest człowiekiem i nie widzi wszystkiego, a w szczególności, jeśli dana osoba, nie robi tego co mówiła, w tym wypadku pisanie wiadomości na czacie do adminsitracji. Jeszcze @ dejv jesteś świadkiem tego zajścia, jeśli o czym zapomniałem dopisać, to prosiłbym o wspomienie, mimo tego, iż jest demko z sytuacji. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejv Napisano 2 Września 2021 Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Ban jak najbardziej jest słuszny, prowokowałeś Wolfiee'go i już ja chciałem ci dać mute na 24h, bo ciągle płakałeś. Ja spectowałem i nie widziałem potrzeby pomocy Wolfiee'go, więc nie wbijał na specta. Była tzw. fala cheaterów, a nie mogę dawać bana po jednej akcji więc potrwało to chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Września 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Sprawdziłem demko oraz logi serwera. Jedyne trzy wiadomości jakie zostały przez Ciebie napisane na U@ miały miejsce o 16:59. O godzinie 17:00 dostaleś bana ergo wychodzi na to, że zacząłeś płakać o brak reakcji na zgłoszenia w tym samym momencie w którym te zgłoszenia napisałeś.. Skarga oddalona. Ban zostaje. "L 09/02/2021 - 16:58:50: [basechat.smx] "exeter<65><STEAM_1:0:174114967><>" triggered sm_chat (text roman odpalony wejdziesz do specta kogos w koncu sprawdzic czy dalej bedziesz udawac ze nie widzisz jak ktos ci pisze ze cheat) L 09/02/2021 - 16:59:32: [basechat.smx] "exeter<65><STEAM_1:0:174114967><>" triggered sm_chat (text halo wolfie wejdziesz dzisiaj do specta? L 09/02/2021 - 16:59:35: [basechat.smx] "exeter<65><STEAM_1:0:174114967><>" triggered sm_chat (text roman na czitach)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi